Gamla i Gården

NÄR LIVET STÅR PÅ TOPP Kan livet verkligen krascha när det verkar stå på topp?!?

De var båda toppolitiker, Kristina Axén Olin och Tomas Rudin. Kristina ville visa att det gick att vara den toppolitikern hon var samtidigt som hon var ensamstående mamma. Hon ville vara den bästa chefen och den bästa ledaren och hennes tanke var att sitta kvar på posten som moderat borgarråd i 12 år Så blev det inte!

Hon fick betala ett högt pris och blev ett offer för sin egen hälsa. Efter ett halvårs vånda bestämde hon sig för att ta timeout och delta i en behandling på Nämndemansgården.

Tomas Rudin var tredje namnet på socialdemokraternas lista inför valet 2014 och en av de mest kända politikerna i Stockholms stadshus. För Tomas var politiken själva livet!

Det slog ner som en bomb då han avslöjades som whisky-tjuv på Systembolaget i Farsta. Varför stjäl man en flaska whisky som man mycket väl kan betala för?

Tomas trodde att han hade kontroll på sitt drickande men efter den här händelsen blev han sjukskriven. Samtidigt tog han beslutet att söka hjälp för sina alkoholproblem. Hur konstigt det än låter, blev detta just hans räddning.

Nu är denna politiska duo ute och talar om alkohol- och drogmissbruk för att kunna hjälpa andra att reflektera över sina eventuella problem.

De tror även att de är en fördel att de är en röd och en blå som åker ut och talar då just partisystemen ofta är väldigt slutna och det är känsligt att ta upp frågor om personliga tillkortakommanden.

Nu har vi i Gamla i Gården fått förmånen att lyssna till denna duo vilket vi är otroligt glada för. De ställer sig på scenen 13.30.

Antalet platser är begränsade!

Välkomna till GiG:s vårmöte, lördagen den 13 maj
Frukost från kl 9.00

Läs mer om Gamla i Gården

Publicerat

11:14 13 maj 2017

Nyheter