Anonym kille

"Dom hjälpte mig växa som människa och att börja älska mig själv! Utan droger!!"

Jag kom till Idavallen som en extremt trasig själ, med ett drogmissbruk och hade inte några planer på att ändra något i mitt liv! Hade varit på en rätt lång behandling innan så jag var redo att bara dra från Idavallen.

Men när jag kom dit möttes jag av kärlek och respekt av alla i personalen. Alla lyssnade på vad jag sa och dom brydde sig om mig på ett sätt ingen någonsin gjort tidigare.

Bytte ut drogmissbruket mot kärlek och respekt

Även om min tid på Idavallen inte slutade jättebra så har jag allt att tacka dom för. Dom hjälpte mig att växa som människa och att börja älska mig själv! Utan droger!!
Det har gjort så att jag idag kan säga att jag varit drogfri i 1 år. Jag har träffat världens bästa flickvän, som älskar mig för den jag är och vi ska i år bli föräldrar. Men något viktigt jag verkligen fick med mig från personalen på Idavallen är att idag älskar jag mig själv för den jag är.

Idag älskar jag mitt liv – utan droger

Istället för att hata allt och alla har jag idag fått tillbaka relationen med min fostermorsa. Jag har fått en extra familj, snart blir jag pappa… och har min egna familj.

Viktigaste av allt, jag mår bra!! Och kan göra det utan droger!! Behöver inte ha det i mitt liv för att jag ska må bra!!

Sjukt tacksam till alla på Idavallen som hjälpte mig att hitta tillbaka till livet!

Läs mer om

 

Personlig berättelse om en ung kille och sitt drogmissbruk.

”Men när jag kom dit möttes jag av kärlek och respekt av alla i personalen. Alla lyssnade på vad jag sa och dom brydde sig om mig på ett sätt ingen någonsin gjort tidigare”